(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, kiinteistöhuolto
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista tehtävää kiinteistöpalvelut tiimissämme Vantaan toimipisteessä. Sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen sekä kehittymiseen osana kansainvälistä Caverionia.

Meille tärkeitä asioita ovat ympäristö, työhyvinvointi ja -turvallisuus sekä henkilöstö, josta pidämme huolen tarjoamalla mm. joustavat työajat, mahdollisuuden etätyöhön sekä koko tiimin tuen.

Huoltopäällikön tehtäviin kuuluvat:

  • työnjohto
  • huoltojen ohjaus ja seuranta
  • asiakasrajapinnassa toimiminen

Tehtävässä pääset vastaamaan liike- ja toimitila-asiakkaiden päivittäis- ja ennakkohuoltotöistä sekä kiinteistöjen vikakorjauksista. Työpäiväsi kuluu työkavereiden parissa konttorilla, mutta nautit myös liikkuvasta työstä ja kuljet luontevasti ympäri pääkaupunkiseutua. Kykenet pitämään langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa ja pystyt hallitsemaan nopeasti muuttuvia tilanteita.

Menestyt tehtävässä hyvillä vuorovaikutustaidoillasi ja asiakaslähtöisellä asenteellasi. Osaat innostaa muita ja työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen. Ohjaat työntekijöitä jämäkällä otteella, mutta esimiehenä olet helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen. Asiakkaiden kanssa kommunikoit myös englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Työssäsi pääset käyttämään SAP-ohjelmaa ja sähköisiä huoltokirjoja. Katsomme kiinteistöhuollon koulutuksen eduksi, mutta työnkuva täsmentyy hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin avainasiakaspäällikkö Jani Tikkanen, p. 050 539 1543. VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 27.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.