(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö - Kaarina
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019
Raiha Hydraulics on vuonna 1973 perustettu yksi vanhimmista hydrauliikka-alan yrityksistä Suomessa. Olemme kasvaneet aksiaalimäntäpumppujen ja -moottoreiden huoltokorjaamosta täyden palvelun hydrauliikkataloksi. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava yhteistyökumppani, jonka kanssa on helppo toimia. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan luonteen ja pyrimme tuomaan mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaillemme laadukkaan, nopean ja joustavan palvelun muodossa. Olemme vahvassa kasvussa ja henkilöstömäärämme on nykyisin 29. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli noin 7 miljoonaa euroa. www.raiha.comRaiha Hydraulics on osa Hollming Groupia www.hollming.com Etsimme nyt huoltopäällikköä vastaamaan Kaarinan hydrauliikkakorjaamon toiminnoista. 
Huoltopäällikkönä vastaat huoltopalveluliiketoiminnan tulosvastuullisesta johtamisesta. Toimit päivittäisessä työssäsi tiiviisti asiakasrajapinnassa. Tarjouslaskenta, sopimusneuvottelut ja kauppojen toteutus ovat vastuualueellasi. Kehität ja ylläpidät asiakassuhteita aktiivisella otteella ja vahvistat omalla toiminnallasi ja ammattitaidollasi yrityksen brändiä. Lisäksi vastaat kymmenen hengen asentajatiimin henkilöstöjohtamisesta.
Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, kuten esimerkiksi AMK-insinööri tai DI sekä kokemusta vastaavasta roolista. Ymmärrät teollisuuden kunnossapitoa, sinulla on kokemusta erilaisista toimintatavoista ja pystyt kehittämään yksikön toimintaa sekä huollon palveluliiketoiminnan tilaus-toimitusprosessia. Viihdyt asiakkaiden parissa, sinulla on hyvät neuvottelu- ja viestintätaidot ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä työssäsi. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia, ymmärrät tulosvastuullisuuden tärkeyden roolissasi ja olet myös itse halukas kehittämään osaamistasi ja oppimaan uutta. Toimittajasuhteiden hoitamiseen tarvitset englannin kielen taitoa.
Tarjoamme sinulle vakituisen työn perinteikkäässä, vakaassa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä, jonka liiketoiminnan keskiössä on asiakas sekä korkea tekninen laatu. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja antavat mahdollisuuden oman roolisi sekä koko yksikön kehittämiseen ja tukenasi työssä on tiimisi - alansa asiantuntevimmat asentajat. Henkilöstöetuihimme kuulvuat lounas- ja virikesetelit, puhelinetu sekä kattava työterveyshuolto ja sairauskassa.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana
Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi 
Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 5.5.2019