(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, Hakonen Solutions Oy
Hakonen Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Haemme nyt Hakoselle Huoltopäällikköä kodin- ja pesulakoneiden huoltoliiketoimintaan

Kodinkoneiden ja pesulakoneiden myyjänä sekä jälkimarkkinointipalvelujen tuottajana Hakonen Solutions on Suomessa merkittävä ja vahvassa kasvussa oleva yritys. Haemme Hakoselle yhteistyökykyistä asiansa osaavaa huoltopäällikköä johtamaan sekä kehittämään huoltoliiketoimintaamme edelleen. Huollot ovat yksi merkittävä liiketoimintamme osa-alue. Pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella meitä työskentelee noin parikymmentä kodin- ja pesulakonehuollon ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu pääosin kiinteistöalan toimijoista sekä kiinteistöjen omistajista ja laajennamme toimintaamme jatkuvasti.

Elinkaaripalvelumme pitävät sisällään kodin- ja pesulakoneiden huollot, mukaan lukien uudet modernit digitaaliset palvelutuotteet, kuten ajanvarausjärjestelmät ja porrasnäytöt mobiiliratkaisuineen.

Huoltopäällikön tehtävässä vastaat Hakosen kodinkone- ja pesulakonehuollon tuloksellisesta toiminnasta ja kehittämisestä sekä toimit huollosta vastaavana esimiehenä. Osallistut yhdessä muun organisaation kanssa uusien palveluiden suunnitteluun ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Pääset myös osallistumaan liiketoiminnan johtoryhmätyöskentelyyn ja tarvittaessa koko Hakosen toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Odotamme sinulta halua kehittää Hakosesta maan parasta huoltopalveluyritystä aktiivisella, systemaattisella ja analyyttisellä työskentelyotteella. Tehtävässä vaaditaan hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Tehtävässä onnistuaksesi toimit kehityshakuisesti ja vastuullisesti hyvässä yhteistyössä muiden hakoslaisten ja sidosryhmiemme kanssa.

Toivomme:

  • vähintään muutaman vuoden kokemusta ja onnistumista esimiestehtävissä
  • sähköteknillistä koulutusta esimerkiksi ammattikorkeakoulu tai vastaava
  • tietotekniset taitoja mm. Office-ohjelmista ja toiminnanohjausjärjestelmistä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsomme S3-sähköpätevyyden, kokemusta kodin- ja pesulakoneiden markkinasta sekä mahdollisesti LVI-alan tuntemuksen.

Hakosen vakavaraisessa ja arvostetussa perheyrityksessä pääset työskentelemään kasvavan yhtiön vauhdikkaassa ympäristössä yhdessä ammattitaitoisen työyhteisön kanssa yrittäjähenkisessä rennossa ilmapiirissä. Monipuolisessa tehtävässäsi saat kilpailukykyisen ansion sekä mahdollisuuden kehittyä edelleen ammatissasi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Haethan kuitenkin viimeistään 28.5.2018.