(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö Dometal Oy
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Dometal-konsernin liikevaihto on 16 Milj. euroa ja se työllistää yhteensä noin 100 henkeä Suomessa, Tanskassa ja Unkarissa. Konserni on kotimaisessa omistuksessa. Suomen lisäksi myyntiä on 20 maahan. Päätuotteet ovat maa- talouskoneet ja liikenteen teräsrakenteet. Ryhmään kuuluvat Dometal Oy Loimaalla, Potila Tuotanto Oy ja Kiikoisten Teollisuusmaa Oy Sastamalassa sekä Multiva Magyarország Kft. Unkarissa. Päätuotemerkit ovat Multiva ja Potila.

Etsimme asiakkaallemme Dometal Oy:lle HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ vakinaiseen työsuhteeseen Loimaalle.

Tehtävänäsi on johtaa huoltotoimintaa ja siinä työskenteleviä sekä kehittää toimintoja asiakaslähtöisesti. Vastuullasi on huoltotöiden vastaanotto ja työnjohtaminen. Tarpeen mukaan myös itse osallistut tekniseen asiakastukeen, huoltotyöhön ja varaosakeskuksen työtehtäviin.

Edellytämme:

- Aiempaa teknisen alan työkokemusta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
- Työn suorittamisen edellyttämiä ATK-taitoja
- Sesonkiluonteisuudesta johtuen joustavuutta työajoissa
- Mahdollisuutta matkustaa työtehtävissä sekä kotimaassa että ulkomailla
- Palveluhenkistä ja asioihin tarttuvaa luonnetta

Jos kiinnostuit, hae paikkaa oheisen linkin kautta viimeistään 9.12.2019. Täydennäthän sähköistä hakemusta vielä liittämällä siihen avoimen hakemuskirjeesi, cv:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Personalhusetin Senior Henkilöstökonsultti Katariina Kiviluoto, 0505681523/ katariina.kiviluoto@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi