(Poistunut julkaisusta)

Huoltopäällikkö, Coromatic Oy, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018Työn kuvaus:
  Miksi Coromatic on ainutlaatuinen yritys?
Coromatic on yritys, joka varmistaa organisaatioiden keskeytyksettömän toiminnan. Varmistamme jatkuvan sähkönsyötön ja datan saatavuuden, ja olemme Pohjoismaiden johtava kriittisten tilojen ratkaisujen tarjoaja.
Otamme kattavan palvelu- ja ratkaisuvalikoimamme voimin kokonaisvastuun strategiasta, suunnittelusta, integraatiosta ja ylläpidosta kriittisten tilojen toiminnoissa. Osaamisalueemme kattaa sähkönjakelun ja jäähdytyksen, tietoliikenteen ja turvallisuuden.
Kaiken perustana on kuitenkin asiakkaan liiketoiminta ja asiakkaan kanssa yhdessä valittu käytettävyys- ja turvataso. Emme myy vain tuotetta tai palvelua, vaan autamme asiakasta toimimaan mahdollisimman optimaalisesti vähentäen turhia toimintoja ja tehostamalla järjestelmien käytettävyyttä, huollettavuutta, kustannus- ja energiatehokkuutta.
Asiakkaitamme ovat konesalien lisäksi sairaalat, pankit ja vakuutusyhtiöt, vesi- ja sähkölaitokset sekä juna- ja lentoliikenne. Voisi sanoa, että mikä tahansa organisaatio tai yritys, jonka tulee toimia 24/7, ovat asiakkaitamme. Katsothan lisätietoja meistä: https://coromatic.fi/
 
Etsimme joukkoomme palveluliiketoiminnasta ja tekniikasta kiinnostunutta ammattilaista

Huoltopäällikön  vakituiseen tehtävään Vantaalle.
 
Monipuolisessa tehtävässä toimit huoltotiimimme esimiehenä Huolto & Kunnossapito-yksikössämme. Kehität ja laajennat yksikön toimintaa ja pidät huolta asiakkaistamme. Toimit johtoryhmän jäsenenä ja myös yrityksemme turvallisuuspäällikkönä.
 
Toivomme sinulta kokemusta esimiestyöstä - se voi olla hankittua esimerkiksi kiinteistö- tai muulta soveltuvalta alalta. Palveluliiketoiminnan ymmärtäminen ja asiakkaiden liiketoiminnan kehittäminen palveluidemme kautta on sinulle luontaista. Työhömme kuuluvat usein kiiretilanteet, joten toivomme sinun viihtyvän hektisessä työympäristössä ja nauttivan ongelmanratkaisusta. Englannin kielen taito, asiakaspalveluhenkisyys ja hyvä it-osaaminen ovat työssä tärkeitä. Tekninen koulutus on ehdottomasti eduksi ja auttaa tehtävässä menestymisessä.
 
Haluat kehittää itseäsi ja organisaatiotamme, sillä meillä saat mahdollisuuden laajentaa hyvin toimivaa ja kannattavaa yksikköämme ja rakentaa siitä entistä menestyvämmän. Me perehdytämme sinut tehtävääsi hyvin, joten kaikkea ei tarvitse osata meille tullessasi. Aito kiinnostus ja motivaatio hyvään esimiestyöhön, palveluliiketoiminnan kehittämiseen ja asiakkaidemme teknisten ongelmien ratkaisuun ovat avainasemassa tehtävässä menestyjälle.
 
Hyvälle ammattilaiselle me myös maksamme hyvin, lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut.
 
Jos edellä mainittu kuulostaa sinun tehtävältäsi, haluamme ehdottomasti kuulla siitä! Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 19.8.2018.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Heidi Haikonen p: 050 3600 160

Asiakkaan tehtävänimike:  Huoltopäällikkö


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heidi Haikonen, 0503600160


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO