Huoltopäällikkö - Askola
Rex Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019
Rex Nordic Group on Pohjoismaiden johtava dieselkäyttöisten lämmittimien ja siirreltävien jäähdytyslaitteiden maahantuoja ja kehittäjä. Uutena tuotelinjana yhtiöllämme on uima-altaat sekä paljut ja niihin liittyvä tekniikka. Yhtiöllämme on kolme liiketoiminta-aluetta: maahantuonti, huolto ja tuotekehitys. Pääkonttorimme ja reilu 3000m² keskusvarastomme sijaitsevat Askolassa, n. 50km päässä Helsingistä. Keskusvarastoltamme tuotteitamme lähtee päivittäin eri Pohjoismaihin, Baltiaan ja Iso-Britanniaan. Askolassa toimii myös keskushuoltomme, jota täydentää mittava varaosavarasto.Meillä on paikalliset tytäryhtiöt kaikilla tärkeimmillä markkina-alueillamme. Toimimme tällä hetkellä Pohjoismaissa, Baltiassa sekä Iso-Britanniassa. Jälleenmyyjäverkostossamme on jo yli 400 jälleenmyyjää.Konsernimme liikevaihto viimeisellä täydellä tilikaudella oli noin 5 miljoonaa euroa. Konsernimme kuuluu korkeimpaan AAA-luokkaan, johon kuuluu vain 2,7% suomalaisista yrityksistä.
Etsimme Rex Nordic Oy:lle Askolaan, Monninkylään huoltopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtäviisi kuuluvat

Huoltopäällikön roolissa toimit huoltotiimin esimiehenä. Organisoit ja johdat Pohjoismaiden huoltotoimintaa Suomesta käsin ja tulet matkustamaan myös muihin Pohjoismaihin.  Vastaat huoltoverkoston suunnittelusta, rakentamisesta sekä kehittämisestä Norjaan. Koulutat ja ohjeistat jälleenmyyjiä ja huoltopisteiden henkilökuntaa huoltoon liittyvissä asioissa. 

Toivomme sinulta

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavassa työssä toimimisesta. Sinulla on teknistä osaamista ja olet kiinnostunut kehittämään sitä edelleen tarpeen vaatimalla tavalla. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva henkilö. Olet tiimihenkinen ja sinulla on jo jonkin verran esimieskokemusta. Olet valmis matkustamaan Pohjoismaihin ja sinun on mahdollista viipyä työreissulla muutamista päivistä viikkoon. Sinulta luonnistuu kirjallisten dokumenttien laatiminen ja tulet toimeen englannilla ja ruotsilla.  

Tarjoamme 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän kasvussa olevassa yrityksessä. Työskentelet alan johtavien ja korkealaatuisten tuotteiden parissa kansainvälisessä ympäristössä. Saat koulutuksen tuotteisiimme ja mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua yrityksen kasvaessa. Pääset kehittämään, ideoimaan ja luomaan uutta. Meille on tärkeää työyhteisön hyvinvointi ja työviihtyvyys, jota rakennamme yhdessä. Palkitsemme aina henkilökuntaamme onnistumisista ja pidämme huolen, että myös palkkasi vastaa saavutuksiasi. Meillä pääset osaksi huikeaa pohjoismaista tiimiämme, johon kuuluu ihmisiä niin Suomesta, Virosta, Ruotsista kuin Norjastakin.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi aikavälillä 9.7.-12.7. ja 29.7.-31.7.; Markku Soppi aikavälillä 15.7.-26.7., puh. 0400 270 943. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1283099
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Askola, Uusimaa