Huoltopäällikkö, asiakasvastuullinen
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Miltä sinusta kuulostaisi työskennellä tiiviisti asiakasrajapinnassa mielenkiintoisten ja sopivasti haastavien tehtävien parissa? Etsimme nyt huippujoukkoomme huoltopäällikköä Vantaan toimipisteeseen. Huoltopäällikkönä sinulla on määrättyjen asiakkuuksien sopimuksellinen vetovastuu, ja vastaat kohteiden päivittäis- ja ennakkohuoltotöiden sekä kiinteistöjen vikakorjauksien onnistuneesta toteutuksesta. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme sinulle ammatillista kehitystäsi tukevan ilmapiirin sekä avoimen ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset työskentelemään vastuullisessa roolissa, jossa avain asemassa on onnistunut yhteistyö asiakkaan kanssa. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, kuntosalipalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Menestyt tehtävässä hyvillä vuorovaikutustaidoillasi ja asiakaslähtöisellä asenteellasi. Sinulla on aikaisempaa kokemusta järjestelmällisestä johtamisesta eri työryhmien kanssa. Ymmärrät sopimusten päälle ja hallitset sähköiset huoltokirjat. Katsomme eduksi myös kokemuksen SAP-järjestelmästä. Arvostamme talotekniikan tai kiinteistöhuollon osaamista. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa sekä sidosryhmien kanssa ja työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen. Pystyt hallitsemaan tilanteet ja aikataulut kovankin paineen alla sekä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Olet myös valmis joustamaan työpäivissä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Liikkuvaa tehtävää varten sinulta tulisi löytyä myös ajokortti taskustasi. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin avainasiakaspäällikkö Jani Tikkanen, p. 050 539 1543 tai jani.tikkanen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää nyt tai viimeistään 4.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot