(Poistunut julkaisusta)

Huoltoneuvojia kesäksi K Caara Oy, Helsinki
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Oletko aidosti innostunut autotoimialasta ja asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia. Työpaikkasi sijaitsee Herttoniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haluamme innostuneen huoltoneuvojan huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Caara Helsinki ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset Volkswagen ja Audi huollossa. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta:
- iloista palveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään b-ajokortti

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää osaamistasi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.5 – 30.9. (kesto sovittavissa).


Lisätietoja tehtävästä antaa:
Korjaamopäällikkö (Audi + vaurio) Juha Ratilainen puh 040-7497955
Korjaamopäällikkö (Volkswagen + Hya) Tuomo Vanhala puh 0503905576. 


Lähetä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä ohessa olevan linkin kautta.
-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.  

K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐, CUPRA-, Porsche‐ ja Bentley- henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa. K-Auton vähittäiskauppayhtiö K-Caara toimii merkittävänä uusien autojen ja vaihtoautojen kauppiaana ja tarjoaa huolto- ja jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään 15 paikkakunnalla. K-Caaran palveluihin kuuluvat myös mm. vaihtoautojen verkkokauppa, edullisempien vaihtoautojen myymälä sekä leasingpalvelut yrityksille ja yksityisille. www.k-caara.fi