(Poistunut julkaisusta)

Huoltoneuvojia kesäksi K Caara Oy Espoo
K Caara Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Oletko aidosti innostunut autoalasta ja asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja autoalan eturintamassa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneita kesätyöntekijöitä Volkswagen huolto- ja korjaamotoimintoihimme huolehtimaan osaltaan siitä, että K Caara ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset ja toiveet. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Haemme kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:


-          Vauriokorjaamon työnjohto & korimekaanikko


-          Huoltoneuvoja ja -mekaanikko


Odotamme sinulta: 


- iloista palveluasennetta


- positiivista ja reipasta mieltä


- kiinnostusta autoalaan


- työtä pelkäämätöntä asennetta


- sujuvaa suomen kielitaitoa


- vähintään 18 vuoden ikää ja ajokorttia


Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.


Tarjoamme sinulle: 


- monipuolisen ja vastuullisen työn


- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin


- hauskat ja innostavat työkaverit


- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi 


Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.  


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. 


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.5. – 30.9.2020. (kesto sovittavissa).  


Lisätietoja tehtävistä antaa korjaamopäällikkö Jonne Ruokonen p. 050 390 5529.

Lähetä hakemuksesi 29.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta ja kerro mihin toimeen olet hakemassa.


-------------------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.


K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille.


www.k‐caara.fi