(Poistunut julkaisusta)

Huoltoneuvoja
Veljekset Laakkonen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2018

Oletko innokas ja utelias myynnin ja asiakaspalvelun tekijä? Haluatko sellaisen työn, jossa oikeasti on vastuuta ja mahdollisuuksia. Jos vastaat KYLLÄ ja olet lisäksi energinen tiimipelaaja, tämä voi olla tilaisuutesi päästä tekemään tulosta ja voittamaan asiakkuuksia! Haussa myyntihenkinen huoltoneuvoja vakituiseen työsuhteeseen Suomen johtavalle BMW-jälleenmyyjälle Laakkonen Oy:lle.

Olet aktiivinen, palvelu – sekä myyntihenkinen, jolle korkea asiakastyytyväisyys on itsestäänselvyys. Positiivinen ja ystävällinen asenne auttaa sinua menestymään asiakaslähtöisessä työssä. Nautit nopeatempoisesta ja tapahtumarikkaasta työpäivästä sekä jatkuvasti kehittyvästä teknisestä työympäristöstä.

Sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, autoalan peruskoulutusta tai käytännössä hankittua riittävää autonhuoltokokemusta sekä englannin kielen sujuvaa hallintaa. Automasterin tuntemuksen katsomme eduksi. Sinun organisointikyky sekä tiimityöskentelytaito ovat hioutuneet huipputasolle. Nautit siitä, että asiakkaat saa parasta palvelua.

Toimit osana isoa tiimiä, joissa vastaat 4-6 hengen tiimistä ja sen työskentelystä. Johdat oman tiimisi joka päivä parhaimpaan omalla persoonallasi. Jos haluat olla kehittämässä autoalan osaamistasi yhdessä Suomen laadukkaimmista yrityksistä, olet etsimämme henkilö. Myy itsesi ja osaamisesi oheisen linkin kautta.

Täytä hakemuksesi JO TÄNÄÄN! Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan.

Parhaat tekijät kiinnitetään heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Teemu Kytölä Barona Sales Oy 044-5171035

Edellytykset työnsaannille: Englannin kieli
Eduksi luettavat asiat: Ruotsin kieli, automaster- ohjelma, Esimiestyö