(Poistunut julkaisusta)

Huoltoneuvoja
LänsiAuto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Huoltoneuvoja

Huoltoneuvojana työskentelet autohuollon monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä tarjoten asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja ajantasaista tietoa huoltoprosessin etenemisestä. Palvelet asiakkaitamme niin liikkeessä, puhelimitse kuin sähköisissäkin kanavissa. Tässä tehtävässä toimit lisäksi työnjohdollisessa roolissa vastaten huolto- ja korjaustöiden tehokkaasta organisoinnista sekä töiden etenemisen seurannasta.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään jälkimarkkinoinnin parista autoalalla. Olet positiivinen tiimityöskentelijä ja työotteesi on oma-aloitteinen, vastuullinen sekä huolellinen. Soveltuva tekninen koulutus sekä Automaster-järjestelmän käyttökokemus ovat eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän alan johtavan, vakavaraisen yhtiön palveluksessa. Osaava ja huumorintajuinen alan ammattilaisista koostuva tiimimme on työssä onnistumisesi tukena. Työmme tavoitteena on olla asiakkaidemme ja päämiestemme paras kumppani! Työnantajana panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Petri Henriksson arkisin puh. 010 525 2822.

Jätä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tähän tehtävään viimeistään 3.6.2018. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!