(Poistunut julkaisusta)

Huoltoneuvoja, Wihuri Tekninen Kauppa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Me olemme Wihurin Tekninen Kauppa, pitkän linjan alamme asiantuntija ja luotettu yhteistyökumppani. Edustamme markkinoiden parhaita brändejä ja olemme hyvin ylpeitä niin asiakkaistamme kuin työntekijöistämme. Vakavaraisena suomalaisena perheyrityksenä katsomme asioita pitkällä tähtäimellä ja huolehdimme, että meillä sinun on hyvä olla ja työpaikka on vakaa. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja luomaan urapolkuasi työn kautta tai opiskelemalla.

Olemme osa yli 100 -vuotiasta, edelleen rohkeasti kehittyvää kansainvälistä perheyhtiö Wihuria. Työllistämme yli 500 eri alojen asiantuntijaa ympäri Suomea. Lue meistä lisää www.tekninenkauppa.fi

Vahvistamme toimintaamme ja haemme osaavaan joukkoomme kahta asiakaspalveluhenkistä

HUOLTONEUVOJAA (2)

Tehtävässäsi toimit tärkeänä osana jälkimarkkinoinnin tukitiimiämme. Olet tärkeässä roolissa tukemassa työnjohtoamme ja mekaanikkojamme huoltoteknisissä kysymyksissä ja erilaisten ongelmien ratkaisussa, liittyen Linden materiaalinkäsittelylaitteisiin ja/tai ympäristönhoitolaitteisiin. Lisäksi työpöydältäsi löytyy tuotteidemme takuukäsittelyä sekä uusien teknisten asioiden kouluttamista henkilöstöllemme.

Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme, toimittajiimme sekä toimintamme eri sidosryhmiin asiakaspalvelun näkökulmasta. Päivittäisessä työssäsi käytät SAP-toiminnanohjausjärjestelmää.

Ammattitaito syntyy mielestämme kokemuksen lisäksi halusta oppia, ennakkoluulottomuudesta, yhteistyökyvystä ja joustavuudesta.

Toivomme sinulta

  • Teknistä koulutusta ja riittävää teknistä osaamista mm. työkoneiden sähkö- ja hydrauliikkajärjestelmistä.
  • Erinomainen englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Saksan kielestä suurta etua tehtävää hoidettaessa. Ruotsin kieli plussa
  • Tehtävässä menestyminen edellyttää laajojen asiakokonaisuuksien hallintaa
  • Kykyä omaksua uusita toimintatapoja ja niihin liittyviä IT järjestelmiä
  • Esiintymisvalmiutta
  • Matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla.

Katsomme eduksesi kiinnostuksen alaa kohtaan tai aikaisemman kokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta.

Tarjoamme sinulle vakituisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, motivoituneet ja mukavat työkaverit. Haluamme sinusta luotettavan asiantuntijan tiimiimme, joten panostamme perehdytykseesi sekä ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.manpower.fi viimeistään 31.10.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai sähköpostitse: liisa.jenkins@fi.experis.com.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.