(Poistunut julkaisusta)

Huoltoneuvoja, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Oy Husqvarna Ab on osa maailmanlaajuista Husqvarna-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista metsä-, puisto-, ja puutarhakäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden valmistajista. Oy Husqvarna Ab maahantuo ja markkinoi tuotteita mm. Husqvarna-, Jonsered-, Klippo-, Gardena-, ja McCulloch-tuotemerkeillä. Liikevaihto oli vuonna 2019 54 miljoonaa euroa. Työntekijöitä Oy Husqvarna Ab:ssa on 40 ja jälleenmyyjiä Suomessa yhteensä noin tuhat.

Husqvarna vahvistaa joukkoaan ja etsii nyt After Sales -tukitiimiin asiakaspalveluhenkistä pienkoneiden asiantuntijaa vastaamaan jälkimarkkinointiprosessien sujuvuudesta. Tehtävään valittava henkilö työllistyy Husqvarnan työntekijäksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

Tehtäviisi kuuluu jälkimarkkinoinnin tukitehtäviä, kuten teknisen tuen antaminen asiakkaillemme ja tarvittaessa myös loppukäyttäjille (puhelin, sähköposti, chat), varaosamyynti ja varaosien myynnin kehittäminen, koulutuksien pitäminen jälleenmyyjiemme tekniikka- ja tuotetietouden kehittämiseksi, reklamaatioiden hoitoa sekä yhteistyötä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa mm. markkinointiin, takuuasioihin ja raportointiin liittyen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä työkokemustaustaa esimerkiksi jälkimarkkinoinnin tai muun teknisen asiakaspalvelun saralta, sekä aitoa kiinnostusta tuotteitamme kohtaan. Asiakas on työsi keskiössä, joten palveluhenkinen ja asiakaskeskeinen asenne on ensisijaisen tärkeää. Tehtävä vaatii myös matkustusvalmiutta kotimaassa, sekä ajoittain ulkomailla. Teknisen ja/tai kaupallisen koulutuksen katsomme eduksi. Lisäksi odotamme sinulta viestintä- ja esiintymistaitoa sekä sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielten osaamista, MS Office- ja verkkopohjaisten -ohjelmien käyttötaitoa, oma-aloitteista, positiivista ja tehokasta työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän kansainvälisessä kuluttajatuoteyrityksessä, modernin työympäristön, sekä kokeneen ammattilaisorganisaation tuen.
Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi sekä Recruimtent Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.