(Poistunut julkaisusta)

Huoltoneuvoja - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

HaemmeTamperelaiselle asiakkaallemme kahta

Huoltoneuvojaa(Alarm Operator)

Tehtäväon monipuolinen ja vaihteleva teknisen asiakaspalvelun rooli aivanasiakasrajapinnassa. Työsi sisältää järjestelmien ja laitteiden etävalvontaasekä mahdollisten vikahälytysten syiden selvittämistä. Hälytykset voivat vaatiaerilaisten jatkotoimenpiteiden organisointia. Toimit ensikontaktina ottamassavastaan vikahälytykset ja luomassa niiden ratkaisuun liittyviäjatkotoimenpiteitä, esimerkiksi työpyyntöjä asentajille tai huollon lähimmälletoimipisteelle. Lisäksi kontaktoit ja neuvot asiakkaita pääasiassa suomeksi,mutta pienessä määrin myös ruotsiksi. Työ on vuorotyötä ja sisältää ajoittainmyös ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. 
Tehtävässämenestyminen vaatii hyviä kommunikointitaitoja sekä päätöksentekokykyävaativissakin tilanteissa. Vastaan tulevien tilanteiden ratkaisun avaimetlöytyvät nopeasta reagointikyvystä, itsenäisistä analyyseista ja oikeistajatkotoimenpiteistä. Toivomme,että taustaltasi löytyy teknistä kiinnostusta ja koulutustaustaa sekä aiempaakokemusta teknisistä ongelmanratkaisutehtävistä. Taustasi voi olla esimerkiksiautomaatiojärjestelmien valvonnasta ja hallinnasta tai IT-alan käyttötuentehtävistä. Voit olla joko urasi alussa oleva kehittymishaluinen tekijä tai jokokenut konkari.

Työalkaa henkilöstövuokrauksena heti sopivan henkilön löydyttyä, työn kesto onalustavasti 6-12kk, myös jatko on mahdollinen. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Tero Ojaniemi, puh. 040 554 8005 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen Eilakaislan kotisivujen kautta osoitteessa www.eilakaisla.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.