Huoltoneuvoja kesäksi K Caara Oy Kuopio
K Caara Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021
Oletko aidosti innostunut autotoimialasta ja asiakaspalvelusta? Oletko kenties Autotekniikan opiskelija Ammattikorkeakoulussa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia

Haluamme innostuneen huoltoneuvojan huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Caara Kuopio ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus alasta on välttämätön, mutta koulutamme sinut tehtäviisi ja järjestelmien käytön.

Odotamme sinulta:
- iloista palveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi
- eturivin paikan autotekniikan uusimpiin innovaatioihin

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 3.5.2021 - 31.8.2021. (kesto sovittavissa).
Lisätietoja tehtävästä antaa Korjaamopäällikkö Mika Kallio, puh 0105332281. 
Lähetä hakemuksesi 31.03.2021. mennessä oheisen linkin kautta.
-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.  

K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐, CUPRA-, Porsche‐ ja Bentley- henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa. K-Auton vähittäiskauppayhtiö K-Caara toimii merkittävänä uusien autojen ja vaihtoautojen kauppiaana ja tarjoaa huolto- ja jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään 15 paikkakunnalla. K-Caaran palveluihin kuuluvat myös mm. vaihtoautojen verkkokauppa, edullisempien vaihtoautojen myymälä sekä leasingpalvelut yrityksille ja yksityisille. www.k-caara.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot