Huoltoneuvoja K-Caara Oy, Hyvinkää
K-Caara Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Huoltoneuvojia kesätyöhön 

Oletko aidosti innostunut alasta ja asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia

Haluamme innostuneita huoltoneuvojia huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Caara Hyvinkää ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Haemme kesätyöntekijöitä sekä Audi Center Hyvinkään, että Volkswagen Center Hyvinkään huoltopalveluihin. Aikaisempi kokemus tai koulutus alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta: 
- iloista palveluasennetta
- kiinnostusta alaan 
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään B-luokan ajokorttia

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan. 

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. 

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.6.2020 - 28.8.2020 (kesto sovittavissa).


Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Pietilä, puh 010 533 1914. 


Lähetä hakemuksesi 28.2.2020 mennessä ohessa olevan linkin kautta. 
-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.


K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot