(Poistunut julkaisusta)

Huoltoneuvoja K Caara Oy, Forssa
K Caara Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Oletko aidosti innostunut autoalasta ja asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia

Haluamme innostuneen huoltoneuvojan huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Caara Forssa ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus alasta on suotavaa.


Odotamme sinulta 
-iloista palveluasennetta
-positiivista ja reipasta mieltä
-kiinnostusta alaan 
-työtä pelkäämätöntä asennetta
-sujuvaa suomen kielitaitoa
-vähintään 18-vuoden ikää
-b-ajokorttia
-kokemusta ja koulutusta autoalasta

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan. 

Tarjoamme sinulle 
-monipuolisen ja vastuullisen työn
-mahdollisuuden kehittyä alalla
-hauskat ja innostavat työkaverit
-mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. 

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.6 – 28.8.2020


Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Laine, puh 010 5332323 


Lähetä hakemuksesi 17.4.2020 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Täytämme kuitenkin paikan heti, kuin sopiva hakija löytyy.
-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.
K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille.