(Poistunut julkaisusta)

Huoltomyyjiä Nissan- ja Ford-huoltoon
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Etsimme nyt Autokeskus Tampereelle huoltomyyjiä Ford hyötyajoneuvojen ja Nissanin huollon asiakaspalvelutehtäviin. Varmistat omalta osaltasi asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta ja työn vastaanotosta valmiin työn luovutukseen. Tehtäviisi kuuluvat myös mekaanikkojen töiden organisointi, valmiiden töiden laskutus, varaosatarpeiden selvitys sekä takuiden esivalmistelu.

Taustasi voi olla joko tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Edellytämme kuitenkin, että ymmärrät autotekniikkaa ja sinulla on kokemusta huollon asiakaspalvelusta tai vastaavasta asiakaspalvelutyöstä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Toimit sujuvasti osana ryhmää ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana huoltopalvelun ketjua. Siedät hyvin painetta ja pidät asiat hallinnassa myös kiireen keskellä. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Ammattitaito syntyy mielestämme kokemuksen lisäksi halusta oppia, yhteistyökyvystä ja joustavuudesta. Autokeskuksessa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävistä antavat Ford hyötyajoneuvot: huoltovastaava Petri Karppanen puh. 0400 967 386 ja Nissan: huoltovastaava Jouni Nääppä puh. 0400 270 663. Mikäli kiinnostuit, hae paikkoja osoitteessa autokeskus.fi/tyopaikat pikimmiten, mutta viimeistään 24.2.2019.