Huoltomyyjäharjoittelijoita Autokeskukselle
Autokeskus OY

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Löytyykö sinulta kiinnostus autoalaa kohtaan? Oletko ehkä alalle kouluttautunut tai työkokemusta alalta jo omaava henkilö? Ovatko myynti ja asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Haluatko työn, jossa pääset helpottamaan asiakkaiden arkea? Kannattaa jatkaa lukemista!

Etsimme nyt asiakkaallemme Autokeskukselle tulevaisuuden huoltomyyjiä/työnjohtajia.

Huoltomyyjänä tehtävänäsi on kontaktoida Autokeskuksen asiakkaita ja tarjota heille yrityksen laaja-alaisia sekä asiakkaille ajankohtaisia huollon palveluita. Kartoitat asiakkaidesi tilanteet auton huollon kuin muidenkin Autokeskuksen huollon lisäpalveluiden osalta. Omalla työlläsi olet kehittämässä merkittävästi asiakastyytyväisyyttä ja varmistamassa, että asiakkaasi saavat parasta mahdollista palvelua.

Tehtävään toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tai koulutusta autoalalta. Voit mahdollisesti olla alan opiskelija tällä hetkellä. Olennaista on rohkeus kohdata asiakkaita ja kyky herättää heidän luottamustaan puhelimitse tapahtuvassa työssä. Tavoitteet motivoivat sinua kehittymään työssäsi. Ymmärrät, että ammattitaito syntyy kokemuksen lisäksi halusta oppia, ennakkoluulottomuudesta, yhteistyökyvystä, joustavuudesta sekä oikeanlaisesta asenteesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset kehittymään alan asiantuntijaksi. Pääset osaksi nykyaikaiseen autonhuoltopalveluita tarjoavaan yritykseen ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen pitäen sisällään myyntityön valmennuksen sekä jatkuvan työyhteisön tuen. Toimipaikkana on joko Konalan tai Airportin toimipiste.

Töitä tehdään arkisin klo 8.00–17.00 välillä ja työ on kokoaikainen tai voit työskennellä myös opiskeluiden ohessa. Aloitus tehtävässä tapahtuu mahdollisimman pian ja työsuhde on alkuun vuoden loppuun kestävä määräaikaisuus. Tehtävässä on hyvä tuntipalkka sekä onnistumisten myötä maksettava provisio. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Kiinnostuitko? Lähde luomaan uutta – nyt on hyvä hetki! Lähetäthän hakemuksesi ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta. Tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään lisätietoa Barona Myynnin ja Kaupan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot