(Poistunut julkaisusta)

Huoltomyyjä
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Autokeskus Hämeenlinnassa puhaltavat muutosten tuulet; valmistaudumme vastaanottamaan Toyota-merkkiedustuksen kesällä 2020. Täydennämme nyt rivejämme ja haemme huoltomyyjää huollon asiakaspalvelu- ja työnjohtotehtäviin.

Varmistat omalta osaltasi asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta ja työn vastaanotosta valmiin työn luovutukseen. Huolehdit yhdessä toisen huoltomyyjän kanssa mekaanikkotiimin töiden organisoinnista ja töiden johtamisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu valmiiden töiden laskutusta, varaosatarpeiden selvitystä sekä takuiden esivalmistelua.

Taustasi voi olla joko tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Edellytämme kuitenkin, että ymmärrät autotekniikkaa ja sinulla on kokemusta huollon asiakaspalvelusta tai vastaavasta asiakaspalvelutyöstä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Toimit sujuvasti osana ryhmää ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana huoltopalvelun ketjua. Siedät hyvin painetta ja pidät asiat hallinnassa myös kiireen keskellä. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Työkavereinasi ja tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Meillä saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa jälkimarkkinointipäällikkö Jari Jämsén, puh. 0500 760 774. Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa osoitteessa autokeskus.fi/tyopaikat pikimmiten, mutta viimeistään 15.9.2019.