(Poistunut julkaisusta)

Huoltomyyjä
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Tule meille työkaveriksi upeaan uuteen Autokeskus Konalaan Helsinkiin! Haemme nyt huoltomyyjiä huollon asiakaspalveluun.

Varmistat omalta osaltasi asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta ja työn vastaanotosta valmiin työn luovutukseen. Tehtäviisi kuuluvat myös mekaanikkojen töiden organisointi, valmiiden töiden laskutus, varaosatarpeiden selvitys sekä takuiden esivalmistelu.

Taustasi voi olla joko tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Edellytämme kuitenkin, että ymmärrät autotekniikkaa ja sinulla on kokemusta huollon asiakaspalvelusta tai vastaavasta asiakaspalvelutyöstä. Katsomme eduksi kokemuksen edustamistamme merkeistä, joita ovat BMW, Ford, Nissan, ŠKODA, Citroën ja Peugeot. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Toimit sujuvasti osana ryhmää ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana huoltopalvelun ketjua. Siedät hyvin painetta ja pidät asiat hallinnassa myös kiireen keskellä. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi upean ja modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään suuressa ja viihtyisässä perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko.

Lisätietoja tehtävistä antaa jälkimarkkinointipäällikkö Ismo Väisänen, puh 0400 533 397. Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa osoitteessa autokeskus.fi/tyopaikat viimeistään 7.7. Toimithan kuitenkin ripeästi, sillä käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä tulee ja täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.