(Poistunut julkaisusta)

Huoltomyyjä
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Autokeskus Konala uudistuu nyt kovaa vauhtia. Rakennushankkeen valmistuessa alkukesällä 2019, saamme uudet upeat tilat kokonaisuudessaan käyttöömme. Täydennämme nyt rivejämme Konalassa ja haemme huoltomyyjiä Ford- ja Nissan-huollon asiakaspalvelutehtäviin.

Varmistat omalta osaltasi asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta ja työn vastaanotosta valmiin työn luovutukseen. Tehtäviisi kuuluvat myös mekaanikkojen töiden organisointi, valmiiden töiden laskutus, varaosatarpeiden selvitys sekä takuiden esivalmistelu.

Taustasi voi olla joko tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Edellytämme kuitenkin, että ymmärrät autotekniikkaa ja sinulla on kokemusta huollon asiakaspalvelusta tai vastaavasta asiakaspalvelutyöstä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Toimit sujuvasti osana ryhmää ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana huoltopalvelun ketjua. Siedät hyvin painetta ja pidät asiat hallinnassa myös kiireen keskellä. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Meillä saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävistä antavat jälkimarkkinointipäällikkö Ismo Väisänen, puh 0400 533 397 ja huoltovastaavat Antti Koskinen, puh. 040 450 4301 ja Timo Hattunen, puh. 0404504366. Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa osoitteessa autokeskus.fi/tyopaikat pikimmiten, mutta viimeistään 17.3.2019.

P.S. Haemme osaajaa myös huollon esimiestehtäviin, katso lisää autokeskus.fi/tyopaikat