(Poistunut julkaisusta)

Huoltomyyjä
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme Autokeskus Tampereelle huoltomyyjää täydentämään sisäisen urakehityksen vuoksi vajaaksi jäänyttä Nissan-huollon tiimiämme.

Varmistat omalta osaltasi asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta ja työn vastaanotosta valmiin työn luovutukseen. Tehtäviisi kuuluu laskutusta, varaosatarpeiden selvitystä sekä takuuasioiden hoitamista.

Taustasi voi olla joko tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Edellytämme kuitenkin, että ymmärrät autotekniikkaa ja sinulla on kokemusta huollon asiakaspalvelusta tai vastaavasta asiakaspalvelutyöstä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Toimit sujuvasti osana ryhmää ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana huoltopalvelun ketjua. Siedät hyvin painetta ja pidät asiat hallinnassa myös kiireen keskellä. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Ammattitaito syntyy mielestämme kokemuksen lisäksi halusta oppia, yhteistyökyvystä ja joustavuudesta. Autokeskuksessa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa jälkimarkkinointipäällikkö Tapio Keränen, puh. 0400 533 399. Mikäli kiinnostuit, kurvaa kohti www.autokeskus.fi/tyopaikat ja hae paikkaa työpaikkailmoituksen kautta viimeistään 22.8.2018.