(Poistunut julkaisusta)

Huoltomyyjä
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Etsimme nyt Autokeskus Turkuun huoltomyyjää monipuolisiin autohuollon asiakaspalvelutehtäviin. Varmistat omalta osaltasi asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta ja työn vastaanotosta valmiin työn luovutukseen. Huolehdit laskutuksesta sekä työhön liittyvistä varaosatarpeista. Lisäksi takuuasioiden hoitaminen kuuluu tehtäviisi.

Sinulla on kokemusta huollon asiakaspalvelusta ja hallitset autotekniikan perusteet. Omaat hyvät asiakaspalvelutaidot, olet pitkäjänteinen sekä aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Toimit rauhallisesti ja järjestelmällisesti myös kiireen keskellä. Kaupallinen koulutus ja kokemus myyntialalta katsotaan eduksesi. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Autokeskuksessa saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa jälkimarkkinointipäällikkö Sami Eloluoto: sami.eloluoto@autokeskus.fi. Mikäli kiinnostuit, kurvaa kohti www.autokeskus.fi/tyopaikat ja hae paikkaa viimeistään 31.7.2018.