(Poistunut julkaisusta)

Huoltomyyjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haemme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä huoltomyyjää vahvistamaan asiakkaamme huoltotiimiä Helsingin Konalaan. Työtehtäviin kuuluu mm. huollon asiakaspalvelu, huoltoon tulevien autojen ennakkotarkastus, varaosien tilaukset, töiden laskutus ja takuut.

Jos sinulla on autoalan koulutus, hyvät vuorovaikutustaidot, aikaisempaa kokemusta huoltomyyjän tehtävästä (tai ainakin vankka kokemusta autohuollon perustöistä) ja AutoMaster on sinulle tuttu järjestelmä, olet ehkä etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi laadukkaiden tuotteiden parissa.Työsuhde alkaa vuokratyönä, josta on tarkoitus siirtyä määräajan kuluttua asiakasyrityksen omille kirjoille.

Lähetä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haastattelut aloitetetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: 2.7. alkaen Kirsi Lehtinen, 044 412 4036, etunimi.sukunimi@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.