(Poistunut julkaisusta)

Huoltomyyjä, Delta Motor Group Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Delta Motor Group Oy:lle HUOLTOMYYJÄÄ Helsinkiin.

Delta tarjoaa huoltopalveluja kaikille merkeille. Huoltopalveluihin kuuluu mm. määräaikaishuolto, öljynvaihto, renkaiden vaihto ja varaosat. 

Haemme aktiivista asiakaspalvelun ammattilaista vahvistamaan huoltotiimiä Konalan Delta Autoon. Tehtäviisi kuuluu mm. huollon asiakaspalvelu, töiden laskutus ja takuut. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös varaosien myynti, tilaukset ja ostot, ennakkokeräily sekä varaston hallinta.

Odotamme sinulta autoalan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä Automaster -järjestelmän hyvää hallintaa. Olet työskennellyt joitakin vuosia vastaavissa tehtävissä, tunnet alan erikoisvaatimukset ja osaat rakentaa kestäviä ja tuloksellisia asiakassuhteita. 

Delta tarjoaa vakituisen kokopäivätyön mielenkiintoisessa ja viihtyisässä työympäristössä, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi laadukkaiden tuotteiden parissa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä (puh. 0505495000).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.