(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa! Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme sopivaa

 

HUOLTOMIESTÄ

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Seinäjoelle. Tässä tehtävässä työskentelet monipuolisissa kiinteistöhuollon tehtävissä. Töitä paiskitaan pääasiassa arkisin klo 7:00-12:00 mutta tarpeen vaatiessa olet valmis myös hiukan joustamaan aikatauluissa.

 

Sinulta löytyy kiinteistönhuollon kokemuksen kartuttama varma ote niin asuin- kuin liikekiinteistöistäkin. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle.

 

Me L&T:llä panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Saat myös mukavan esimiehen sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Ala vie helposti mennessään, mikäli sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

 

Jos kiinnostuksesi heräsi, hae paikkaa pikimmiten! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi mietityttämään, saat lisätietoa tehtävästä palvelumestari Tom Suomelalta arkisin klo 9-11 joko puhelimitse (p.050 468 2377) tai sähköpostitse (tom.suomela@lassila-tikanoja.fi).