(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Etsimme itsenäiseen työskentelyyn pystyvää huoltomiestä Helsinkiin!

Asiakkaamme Scanding Oy on suomalainen, koko maan alueella toimiva myymälätekniikan osaaja. He ovat työskennelleet pullonpalautuslaitteiden huollon parissa jo yli 25 vuotta. Scanding tarjoaa omille asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua laadukkaasti ja innovatiivisesti huoltaen koko Suomen alueella päivittäistavarakauppojen myymälätekniikkaa.

Haemme henkilöä, joka tuntee sähköalan perusteet ja omaa jo hieman kokemustakin alalta. Tarkempaa koulutusvaatimusta työhön ei ole.
Tässä, kuten monessa muussakin asiassa, asenne ratkaisee!
Työ sisältää esim. pullokoneiden, kassajärjestelmien ja tupakka-automaattien huoltoa sekä korjausta, mutta myös enenevissä määrin kierrätyslaitteiden kuten jätepuristimien korjaus -ja huoltotoimenpiteitä.
Toivomme sinun olevan oma-alotteinen, luotettava ja joustava. Työssä tarvitset myös ongelmanratkaisutaitoa sekä asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Hyvä suomenkielentaito on edellytys tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön osana ammattitaitoista ja hyvähenkistä tiimiä. Saat firman auton käyttöösi, jotta siirtyminen huoltotöissä on helppoa.
Kattava perehdytys sekä tuki työssä antavat sinulle eväät suorittaa työsi parhaalla mahdollisella tavalla!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten älä aikaile, vaan laita hakemusta tulemaan sivujemme kautta pikaisesti.

Lisätietoja voit kysellä arkisin klo 9-15
Heidi Alitalo
040 624 7681
heidi.alitalo@citywork.fi