(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Etsimme itsenäiseen työskentelyyn pystyvää huoltomiestä Helsinkiin asiakasyrityksellemme pidempään, alkuun määräaikaiseen, mutta kokoaikaiseen työsuhteeseen.
Asiakkaamme toimii kierrätysalalla kaupan, teollisuuden ja logistiikan parissa sekä Suomessa, että Ruotsissa. He tarjoavat omille asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua laadukkaasti ja innovatiivisesti.

Haussa on nyt henkilö, joka tuntee sähköalan perusteet ja mahdollisesti omaa jo hieman kokemustakin alalta. Tarkempaa koulutus vaatimusta työhön ei ole. Tässä, niinkuin monessa muussakin asiassa asenne ratkaisee!
Työ sisältää esim. pullokoneiden, kassajärjestelmien ja tupakka-automaattien huoltoa sekä korjausta, mutta myös enenevissä määrin kierrätyslaitteiden kuten jätepuristimien korjaus -ja huoltotoimenpiteitä.
Toivomme sinun olevan oma-alotteinen, luotettava ja joustava. Hyvä suomenkielentaito on edellytys tehtävässä menestymiseen

Tarjoamme sinulle alkuun 6 kk määräaikaisen työsuhteen, jossa myös jatko saattaa olla mahdollinen. Saat TES:n mukaisen palkkauksen sekä firman auton käyttöösi, jotta siirtyminen huoltotöissä on helppoa. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa.
Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja tuen työhösi. Saat meiltä eväät suorittaa työsi parhaalla mahdollisella tavalla!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikanan ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten älä aikaile vaan laita hakemusta tuleemaan sivujemme kautta.

Lisätietoja voit kysellä arkisin klo 9-15
Heidi Alitalo
040 624 7681
heidi.alitalo@citywork.fi