(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Haemme HUOLTOMIESTÄ Kontiolahden Lehmoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa päivätyötä, jossa pääset vaikuttamaan tehtaan toimintaan merkittävässä roolissa?

Pääasialliset työtehtäväsi ovat mekaanisten, hydraulisten ja sähköisten laitteiden vuosi- ja ylläpitohuollot. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua saapuvan tavaran vastaanotto, ja muu tuotannon tukeminen omien vahvuuksien mukaiseisesti.

Hakijalta toivomme:

  • Ymmärrystä automaatiosta
  • Mekaanisen huollon ja hydrauliikan tuntemusta

Työtä tehdään pääasiallisesti päivävuorossa ja haussa on pitkäaikainen tekijä. Työ on alkuun vuokratyöpaikka, jonka jälkeen hyväksi todetulla työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaan omille kirjoille.

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja: Tanja Asikainen p. 050 376 5735/tanja.asikainen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.