(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019

Vahvistamme Lahden yksikköämme

 

Haemme nyt

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava.

 

Sinulla on alan soveltuva koulutus (Ammattitutkinto) tai työn kautta hankittu ammattipätevyys. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Ajokortti on työssä välttämätön.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Jarmo Eerola yksikönpäällikkö  puh. 044 3528004 tai Timo Tuomi palveluesimies puh. 044 797 8732

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.3.2019