(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019
Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme energiaa palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 energiakeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Haemme Kouvolan alueen lämpölaitoksille

HUOLTOMIESTÄ

vastaamaan ensisijaisesti lämpölaitosten kunnossapidosta ja käytöstä sekä kaukolämpöverkoston huoltotöistä.

Sinulla on alaan sopiva koulutus tai työkokemusta laitosten huollosta ja kunnossapidosta. Eduksi katsotaan prosessitekniikan muu tuntemus sekä erilaisten prosessinohjausjärjestelmien tuntemus. Tehtävässä edellytetään valmiutta varallaoloon.

Olet yhteistyökykyinen ja parhaimmillasi työskennellessäsi pienryhmässä. Sinulla on oppimishaluinen asenne ja kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä paineenkin alaisena. Omaat tietotekniset perustaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa lämpölaitoksien käyttöpäällikkö Tero Kettunen, puh. 040 182 0213.

Täytä hakemus 22.3.2019 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.