(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies
Cityvarasto Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

HUOLTOMIES 

Tule kasvamaan kanssamme!

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja kehittämässä toimintaamme.  Haemme nyt PK- seudulle kiinteistön huoltomiestä ja huolehtimaan monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä.

Huoltomiehenä tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Päivittäisessä työssäsi teet monipuolisia kiinteistönhoidon töitä ja pienkorjauksia. Tehtävänäsi on kiinteistön jatkuvan käytettävyyden ja toimivuuden varmistaminen, työpyyntöjen suorittaminen ja kiinteistön olosuhteiden valvominen.

Sovit tähän tehtävään, jos olet luonteeltasi avoin, reilu ja asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava. Hoidat tehtäväsi reippaasti joskus hyvinkin haastavissa ja muuttuvissa olosuhteissa. Tärkeintä on ihmisläheinen ja palveluhenkinen asenne, sekä halu kehittää omaa työtä. Lisäksi tarvitset perus IT-taitoja ja suomen- sekä englanninkielen taitoa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla ajokortti.  Työskentelet pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan 7-17 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. 

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi  viimeistään 15.11.2018 (viestiin otsikko: ”Huoltomies”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja arkisin klo 12.00-14.00 / Ilkka Jaakola, puh. 029 1234 764