(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies, Vantaa
Tamro Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Haemme Tamro Vantaan kiinteistön huoltotiimiin vakituiseen työsuhteeseen

Huoltomiestä

Päätehtävänä on Tamro Vantaan logistiikkakeskuksen kiinteistön ja kiinteistöjärjestelmien ylläpito ja huolto sekä erilaiset Tamron liiketoimintaa tukevat tehtävät.

Toimit tehtävässä tiiviissä yhteistyössä oman tiimisi, Vantaan logistiikkakeskuksen esimiesten ja ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtävä edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä sekä MS Officen työkalujen osaamista. Työhön kuuluu myös säännöllinen päivystysvuoro. Työtehtävässä pääset käyttämään myös jonkin verran englannin kieltä sekä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi.

 

Odotamme

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta opistotasoista kiinteistöhuollon koulutusta. Sinulla on osaamista kiinteistöautomaatiosta ja taloteknisistä järjestelmistä. Olet hankkinut työkokemusta kiinteistöjen kunnossapitotehtävistä n. 5 vuoden ajalta. Rakennus-, sähkö- tai jäähdytystekninen erikoisosaaminen katsotaan eduksi.

Isossa logistiikkakeskuksessa toimiminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta ja tahtoa tarttua joustavasti hyvin moninaisiin kunnossapitotehtäviin sekä sisällä että ulkona. Tehtävässä menestymistä auttavat kyky ratkaista ongelmia ripeästi ja tehokkaasti hyvän asiakaspalvelun mukaisesti.

 

Tarjoamme

Tamro tarjoaa sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden olla mukana logistiikkakeskuksen toiminnassa sekä monipuolisen työtehtävät ja osaavan tiimin työsi tueksi. Saat hyödyntää laajasti omaa osaamistasi ja oppia uutta.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Mika Marttinen

  • maanantaina 26.2.2018    klo 14-16
  • tiistaina 27.2.2018 klo 14-16
  • puh. 040-1530211, mika.marttinen@tamro.com.

Täytäthän sähköisen hakemuslomakkeen viimeistään 11.3.2018 osoitteessa: www.tamro.fi – Ura – Tamron avoimet työpaikat.