(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies, ulkoaluetyöntekijä / Koukkuniemi
Tampereen kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Koukkuniemi kuljetuspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Koukkuniemen Vanhainkoti on perustettu 1886 ja sijaitsee Näsijärven rannalla omalla puistoalueella. Alueella on viisi vanhainkotitaloa: Havula, Iltala, Koivula, Urpula ja Varpula. Koukkuniemen vanhainkoti palvelee ikäihmisiä, jotka eivät kykene asumaan omassa kodissaan kotihoidon ja muiden kotona asumista tukevien palvelujen turvin. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan.

Haemme kahta huoltomiestä puutarha- ja ulkoaluetyöntekijöiksi Koukkuniemen vanhainkotiin kesätöihin ajalle 3.5.-5.9.2021.

Tehtäviin kuuluu Koukkuniemen ulkoalueiden yleisestä siisteydestä huolehtiminen, nurmikoiden leikkaus, pihaistutusten hoitoa ym. pihatöitä. Eri pitusia sijaisuuksia on 03.05. - 03.10.2021 välisenä aikana, pääsääntöisesti kuitenkin kesä-elokuussa.

Eduksi katsotaan puutarha-alan koulutus tai -tutkinto, T-luokan ajokortti tai työkokemus puutarha/ ulkoaluetöistä ja ajokokemus traktorilla.

Lisätietoja antaa Pekka Kestilä, pekka.kestila@tampere.fi, puh. 040-8062490.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa Pekka Kestilä, pekka.kestila@tampere.fi, puh. 040-8062490