(Poistunut julkaisusta)

HUOLTOMIES TEUVALLE
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme teollisuuden alan asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

HUOLTOMIESTÄ Teuvalle

Työn sisältö on monipuolinen, tehtävänäsi on mm. laitekorjauksia linjastolla, laakerin vaihtoja koneisiin, osien tekoa, hitsausta, kiinteistöjen korjaus- ja muutosrakentamista ja höyläterien tekoa.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta teollisuuslaitekorjauksista ja muusta rakentamisesta. Olethan myös omatoiminen, reipas ja joustava.

Tarjoamme sinulle:

  • viihtyisän ja mukavan työyhteisön
  • vakavaraisen työnantajan
  • kilpailukykyisen palkan

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen pian. Työ on 1-vuorotyö ma-pe klo 7-15.30.

Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 13.12.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.