(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle kahta huoltomiestä jätteenkäsittelylaitokselle.

Työssä huolletaan jätteenkuljettimia. Kuljettimiin tehdään aluksi purkutöitä (sis. kuljettimien rälläköinti) ja karkeita korjaushitsauksia, jonka jälkeen kuljettimet kootaan uudelleen.

Työssä tarvitaan jonkin verran aiempaa hitsauskokemusta ja voimassa olevaa tulityökorttia. Metalli-/kunnossapito-/kokoonpanotausta on eduksi hakijoita valittaessa. Tärkeintä on kuitenkin työtä pelkäämätön asenne ja reipas ote työhön. Työtä tehdään kokeneemman työparin kanssa.

Työt alkavat juhannuksen jälkeen 25.6.2018 ja kestävät arviolta ainakin 6.7.2018 saakka. Työtä tehdään arkisin kahdeksan tuntia päivässä klo 7:00-15:30 välisenä aikana.

Paikat täytetään nopealla aikataululla heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Anniina Leposelta, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana. Muina aikoina tai vaihtoehtoisesti voit hakea tehtävään myös täyttämällä hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.