(Poistunut julkaisusta)

HUOLTOMIES RYHMÄN ETUMIEHEKSI
Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme Helsinkiin Kivikkoon jätehuollon toimialalle aluepalvelut-yksikköön

HUOLTOMIESTÄ RYHMÄN ETUMIEHEKSI

Me jätehuollon aluepalvelujen yksikössä vastaamme Sortti-asemien ja vaarallisten jätteiden toiminnoista sekä yksikön hallinnoimien kiinteistöjen ylläpidoista.

Toimit huoltoryhmän etumiehenä. Tehtäviisi kuuluvat huoltoryhmän päivittäisten työtehtävien koordinointi ja ulkopuolisten huoltosopimuskumppaneiden sekä palvelu-urakoitsijoiden töiden valvonta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat huolto- ja korjaustoimet kiinteistöteknisissä töissä ja mekaanisessa kunnossapidossa sekä erilaiset dokumentointitehtävät. Tehtävääsi kuuluu myös varallaolo toiminta-aikojen ulkopuolella. Työ on viikoittain vaihtuvaa 2-vuorotyötä. 

Sinulla on tehtävään soveltuva toisen asteen ammattitutkinto, voit olla esimerkiksi koneasentaja, sähkö- ja automaatioasentaja tai LVI-asentaja. Lisäksi tekniikan alan erikoisammattitutkinto tai muu esimieskoulutus on eduksi. Toivomme, että sinulla on kokemusta etumiestehtävistä ja kiinteistöjen ylläpitotehtävistä (LVISA) sekä mekaanisten kunnossapitotöiden tekemisistä. Olet käyttänyt kunnossapito- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiä ja kiinteistöjen turvajärjestelmät ovat sinulle tuttuja. Edellytämme työssä itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta. B-ajokortti on välttämätön työtehtävien hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä johtavassa ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja antaa kiinteistö- ja kunnossapitopalveluiden toimintovastaava Jyri Haikonen, puh. 040 567 8826 ma-pe klo 12-14 tai jyri.haikonen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 3.3.2020.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?30316c6b