(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies (Pirkanmaa) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Asiakkaamme on tamperelainen kiinteistöpalvelualan yritys. Etsimme heille nyt ammattitaitoista

HUOLTOMIESTÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työssäsi vastaat kokonaisvaltaisesti asiakaskiinteistöjen huolto- ja kiinteistönhoitotöistä niin sisällä kuin pihallakin. 

Etsimämme henkilö on reipas ja rehti, hyvällä asenteella varustettu tekijämies tai -nainen! Toivomme, että Sinulla olisi kiinteistönhoitajan perustutkinto ja vähintään parin vuoden kokemus alalta. Työtä tehdään Tampereella ja ympäryskunnissa, joten tarvitset myös ajokortin ja oman auton tai auton käyttömahdollisuuden. Olethan myös perusluonteeltasi sosiaalinen ja asikaspalveluhenkinen, sillä kohtaat työssäsi päivittäin paljon erilaisia ihmisiä. 

Työ on pääosin päivätyötä, mutta toivomme joustavuutta, sillä toisinaan toimenkuvaan kuuluvat myös päivystykset. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.alenconsulting.fi jo tänään! Rekrytointivastaavana toimii Minna Kotilainen, lisätietoja tehtävästä antaa myyntikonsultti Pertti Nurmi arkisin klo 8-16, p. 044 450 4503.