(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies, Lapuan Saha Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Lapuan Saha Oy tuottaa korkealaatuista kuusi- ja mäntysahatavaraa. Päämarkkinoita kotimaan lisäksi ovat Japani, Ranska, Sveitsi, Saksa, Kiina, UK, Tanska ja Pohjois-Afrikan maat. Lapuan Saha valmistaa asiakasräätälöityjä tuotteita mm. lattia- ja paneliraaka-aineeksi.

Haemme Lapuan Sahalle omatoimisia ja itsenäiseen työskentelyyn pystyviä HUOLTOMIEHIÄ sahalaitoksen huolto- ja kunnossapitotehtäviin.

Huoltomiehenä pääasiallisiin työtehtäviisi sisältyy sahan yleisiä kiinteistö- ja huoltotöitä, sahakoneiden kunnossapitotehtäviä, joihin kuuluvat esimerkiksi ketjun sekä terien vaihdot ja huollot, sekä koneiden vikojen ja häiriöiden korjaaminen ja huolto.

Olet etsimämme työntekijä, mikäli:

- Sinulla on monipuolista kokemusta huolto- ja korjaustöistä
- Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen
- Sinulla on reipas ote ja joustava asenne työntekemiseen
- Sinulla on 3-vuorotyö valmius
- Sinulla on mahdollisesti hitsaus- ja sähköosaamista

Jokainen päivä huoltotehtävissä on erilainen ja päivän kulku riippuu pitkälti laitteista. Tarjoamme mukavan työympäristön ja mielekästä sekä vaihtelevaa tekemistä 5 päivänä viikossa maanantaista perjantaihin. Satunnaisesti vuoroja voi olla myös lauantaisin. Töitä on tarjolla koko kesäksi. Huoltopaussin aikana töitä tehdään vain yhdessä vuorossa.

Uskotko olevasi etsimämme huoltomies? Täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa: www.go-on.fi. Ole nopea, sillä aloitamme haastattelut hakuaikana. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde solmitaan aluksi Go On Seinäjoen kanssa, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakkaan omille kirjoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.