Huoltomies, Kiinteistöpalvelu Siiki Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.1.2022

Kiinteistöpalvelu Siiki Oy on vuonna 1992 perustettu kiinteistöjen ja ympäristön huoltoon sekä kunnossapitoon erikoistunut yritys. Asiakkaamme hoidossa on nykyisin noin kuusisataa kohdetta Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakkaallemme Kiinteistöpalvelu Siiki Oy:lle

reipasta ja toimeen tarttuvaa

HUOLTOMIESTÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen Hervannan alueelle.


Työhön kuuluu mm. kiinteistöjen sisätilojen hoitoa, kuten pieniä remontteja, ilmanvaihtokoneiden huoltoa sekä viemäreiden ja tiivisteiden huolto- ja kunnossapitotöitä. Työnkuvaan kuuluvat myös muut, ns. talonmiehelle kuuluvat työt, kuten kiinteistöjen pihojen käsin tehtävät lumityöt, hiekoitukset, liputukset sekä roskien keruut.

Etsimämme henkilö on positiivinen ja tunnollinen tekijä, jolta löytyy halua sitoutua työhön pitkällä aikavälillä. Arvostamme erityisesti aikaisempaa työkokemusta huoltotöistä sekä asiakaspalveluasennetta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän hoitamisen kannalta eduksi.

Kyseessä on arkipäivätyö, mutta päivystysviikkoina hälytyksiä voi tulla muinakin aikoina ja viikonloppuisin. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1089 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Pösöltä, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

8-14 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547982
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Pösö (tiia.poso (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4504
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa