(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies kesätyöhön
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Haemme Ämmässuon ekoteollisuuskeskukseen kaasun- ja vesienhallintaan

HUOLTOMIESTÄ KESÄTYÖHÖN

Pääasiallinen tehtäväsi on avustaa laitosten ja alueiden käyttö-, kunnossapito- ja huoltotehtävissä. Lisäksi osallistut ympäristötarkkailun avustaviin tehtäviin. Toimit avustajana päivittäisessä toiminnassamme ja työtehtäväsi liittyvät laaja-alaisesti toimintojamme tukeviin tehtäviin, joita ovat esimerkiksi valvomotyö, laboratoriotyöskentely sekä kenttälaitteiston huolto ja kunnossapito. Tehtävän hoitaminen edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta.

Odotamme sinulta tekniseen alaan liittyviä opintoja kahden vuoden ajalta. Olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on B-ajokortti. Pystyt työskentelemään niin yksin, kuin tiimissäkin. Katsomme eduksi alan työkokemuksen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Työn keston sopimuksen mukaan 3-4 kuukautta alkaen 1.5.2019. Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Lisäksi työsuhde-etuna saat lounasedun.

Työkohteen osoite on Ämmässuon ekoteollisuuskeskus, Ämmässuontie 8, 02820 Espoo

Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 10 ja 11 klo 8.00-15.00 käyttöinsinööri Eetu Järvelä, eetu.jarvela@hsy.fi, puh. 0400 465 935.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 15.3.2019 klo 15.00 mennessä.