(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies Hyötytoimi Lehtonen Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakasyrityksellemme Hyötytoimi Lehtonen Oy:lle HUOLTOMIESTÄ. Yrityksellä on toimitilat sekä Lempäälässä että Pirkkalassa, joten tehtävään valitun henkilön toimipiste voi olla kumpi vain. Yrityksen asiakkaina on n. 70 vakikiinteistöä; pääasiassa rivi- ja kerrostaloja. Työtä tehdään arkisin klo 8-16 välisenä aikana.
 
Etsimme monipuolista tekijää, jolla olisi jo ainakin hieman aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtäviisi tulee kuulumaan erilaisia kiinteistönhuollon tehtäviä, kuten pienehköjä remontteja ja LVIS hommia. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla rakennusalan tai LVIS-alan ammattilainen. Myös taloautomaatioon liittyviä tehtäviä kuuluu vastuullesi - pienet korjaukset pystyt tekemään itse, mutta isommat korjaukset toki tilataan ammattilaisilta. Eli tarvitset siis perusymmärrystä talotekniikasta. Talvisin tehtäviisi kuuluu myös lumitöissä avustaminen.
 
Olethan työskentelyotteeltasi motivoitunut ja työhön tarttuva tekijä. Toivomme myös joustavuutta työajoissa tarpeen vaatiessa. Koneenajotaito katsotaan hakijoille eduksi, mutta tarvittaessa se voidaan kyllä kouluttaa. B-kortti työssä tarvitaan, mutta auton saat työnantajalta käyttöösi. Työtä tehdään tiimissä/parin kanssa, joten toivomme sinun omaavan hyvät yhteistyötaidot. Kaikista tärkeintä on hyvä motivaatio ja asenne. Jos sinulta löytyy perus osaamista ja valmiudet oppia nämä tehtävät, niin hae rohkeasti paikkaa!
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa porukassa sekä kilpailukykyisen palkkauksen kokemuksesi mukaan. Saat myös tietysti tehtäviisi hyvän perehdytyksen. Työ alkaa vuokratyösuhteena Adecco Finland Oy:ssä, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme.
 
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen siis mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Sanna Heikkilä puh. 0405753208.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Huoltomies


Sijainti:  PIRKKALA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Heikkilä, 0405753208


Toimipaikka:  Tampere