(Poistunut julkaisusta)

Huoltomies Helsingin Pitäjänmäkeen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Me coorilaiset elämme palvelulle: hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, huolehdimme aulapalvelun sujuvuudesta ja teemme paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Oletko remontointitaitoinen kiinteistönhuollon ammattilainen ja sinulla on silmää hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt monipuolisiin kiinteistöhuollon tehtäviin muutaman vuoden ajan alalta kokemusta kartuttanutta

HUOLTOMIESTÄ

toistaiseksi voimassa olevaan ja tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen. Viikoittaiset työtunnit vaihtelevat tilanteen mukaan (noin 15 h/viikko). Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin kello 6 – 20 välille.

Huoltomiehenä huolehdit huoltoon liittyvistä tehtävistä asiakasyrityksemme ABB:n toimisto ja teollisuuskiinteistössä Helsingin Pitäjänmäessä. Toimit kiinteistöjen "handymaninä" ja suoritat korjaustöitä, yleisiä kiinteistönhuoltotehtävä ja kalusteasennuksia ja -järjestelyitä esim. muuttojen yhteydessä.

Odotamme sinulta remontointitaitoa, yleisempien työkalujen käyttökokemusta ja hyvää fyysistä kuntoa. Katsomme eduksesi maalaus- ja hitsausosaamisen. Tehtävässä tarvitset työturvallisuuskorttia ja hyvää turvallisuusasennetta. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja ainakin muutaman vuoden kokemus vastaavasta työstä.

Tähtiasenne on meidän coorilaisten sydän ja tapa tehdä töitä. Siitä syystä meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja työotteessasi on hyvä tekemisen meininki.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä.

Kuulostaako tämä monipuolinen tehtävä juuri sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 17.3.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Rami Niemelä rami.niemela@coor.com. Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään ”Huoltomies, Helsinki”.