Huoltomiehiä reissuhommiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.

Haemme 2-3 viikkoa kestävään projektiin Kouvolaan paperi- ja selluteollisuuden sekä voima- ja tuotantolaitosten koneasennuksiin ja kunnossapitoon keskittyvälle yritykselle.

HUOLTOMIEHIÄ

huolto-, korjaus- ja purkutöiden aputehtäviin.

Työt alkavat viikolla 18 ja kestävät viikon 20 loppuun (n. 2.5.-17.5.2019). Majoitus on hoidettu paikanpäältä. Työtä tehdään urakalla viikkojen aikana, jopa viikonloppuina tarvittaessa. 

Työ saattaa ajoittain olla fyysisesti raskasta ja päivät venyä pitkiksi, joten hyvästä kunnosta on hyötyä työstä suoritumiseen. Hakijalta emme odota ammattitutkintoa, mutta tekevä ja hyvä asenne työntekoon pitää löytyä. Toimit ammattimiehen apuna, osaamisestasi riippuen.

Odotuksemme hakijalta:
  
- Tiimityövalmius
- Paineensietokyky
- Osaava ja oppiva työskentelyote
- Työturvallisuuskorttikoulutus (avustamme sen puuttuessa)
- Suomenkielentaito (perehdytykset käydään Suomeksi)
- Halua tehdä työtä ja saada siitä kunnon korvaus. 
- Mahdollisuus lähteä 2-3 viikon reissuun. Oma auto käyttö korvataan. 

HOPS! Lähdetkö messiin? Jätä hakemus 22.3. mennessä. Aloitamme soveltuvien hakijoiden kanssa heti haastattelut, joten toimi viipymättä. Lisätietoja voit kysellä arkisin klo 10:00-14:00 ajalla Minna Savallampi p. 050 555 1073


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240895
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Itä-Uusimaa, Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo, Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti