Huoltomestari
Suomen kansallisooppera ja -baletti sr

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee

Huoltomestaria 
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Tehtäviisi kuuluu Suomen kansallisoopperan ja -baletin näyttämötekniikan huolto- ja vikapäivystystehtäviä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat pienimuotoiset kiinteistön ylläpitotyöt. Työskentelet kiinteistöosastolla kiinteistöpäällikön alaisuudessa. Työsi on vuorotyötä.

Edellytämme sinulta sähkö- tai automaatioalan ammattikoulutusta sekä hyvää työkokemusta vaativista ja itsenäisistä kunnossapito- ja huoltotehtävistä. Edellytyksenä on myös hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme kokemusta ohjelmoitavista logiikoista (Omron, Siemens S7), kokemusta kenttäväyläratkaisuista ja moottorikäytöistä, paineensietokykyä, palveluhenkisyyttä sekä vuorovaikutustaitoja. Sinulla tulee vikatilanteessa olla huipputason kyky hahmottaa nopeasti syy – seuraussuhteita ja pystyä nopeaan ongelman ratkaisuun. Lisäksi arvostamme kokemusta mekaanisten laitteiden huollosta/ylläpidosta ja käytännön englannin kielen taitoa.

Apulaiskiinteistöpäällikkö Jussi Pitkänen antaa tehtävästä lisätietoja 15.10 klo 12–14 ja 21.10 klo 10–12 välisinä aikoina, p. 050-308 6484.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi 25.10.2020 mennessä Kansallisoopperan ja -baletin www-sivuilla (oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot