(Poistunut julkaisusta)

Huoltomestari
Suomen kansallisooppera ja -baletti sr

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee

Huoltomestaria
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu Suomen kansallisoopperan ja -baletin näyttämötekniikan huolto- ja vikapäivystystehtäviä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat pienimuotoiset kiinteistön ylläpitotyöt. Työskentelet kiinteistöosastolla kiinteistöpäällikön alaisuudessa. Työsi on vuorotyötä.

Edellytämme sinulta sähkö- tai automaatioalan ammattikoulutusta sekä hyvää työkokemusta vaativista ja itsenäisistä kunnossapito- ja huoltotehtävistä. Arvostamme lisäksi käytännön suomen- ja englanninkielen taitoa, kokemusta ohjelmoitavista logiikoista (Omron, Siemens S7), kokemusta kenttäväyläratkaisuista ja moottorikäytöistä, paineensietokykyä, palveluhenkisyyttä sekä vuorovaikutustaitoja. Sinulla tulee vikatilanteessa olla huipputason kyky hahmottaa nopeasti syy – seuraussuhteita ja pystyä nopeaan ongelman ratkaisuun.

Suomen Kansallisooppera ja -baletti tarjoaa kansainvälisen ja inspiroivan työympäristön keskeisellä paikalla Helsingin ytimessä. Näyttämötekniikan varmatoimisuus on ydintoiminnan edellytys ja laadukkaan asiakaskokemuksen avaintekijä. Näyttämötekniikan järjestelmä kattaa mm. nostinkoneistojen mekaniikan ja turvalaitteet ohjausjärjestelmineen. Kansallisoopperan ja -baletin toiminta on kansainvälistä niin yhteistoiminnan kuin henkilökunnan osalta, ja olemme ooppera- ja balettimaailman kärkijoukossa kehittämässä uusia esitysteknisiä konsepteja virtuaaliteknologian keinoin.

Kiinteistöpäällikkö Erja Korte antaa tehtävästä lisätietoja 18.2 klo 9-11 ja 19.2 klo 10-13 välisinä aikoina, gsm 050 475 5081.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi su 1.3.2020 mennessä Kansallisoopperan ja -baletin www-sivuilla (oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään