Huoltomestari
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!

Etsimme nyt HUOLTOMESTARIA tiimiimme Oulun seudulle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Huoltomestarina vastaat huolto-osastomme vetämisestä sekä huoltotoiminnan kehittämisestä talotekniikan alalla. Moniosaava tiimisi koostuu kylmä-, sähkö-, automaatio- sekä rakennustekniikan ammattilaisista. Tehtävässä olet paljon tekemisissä asiakkaidemme kanssa ja yksi vastuualueesi koostuukin lisätöiden hankkimisesta eri osastoillemme. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7-16 välillä ja työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä menestyäksesi, sinulle tulee olla useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä tutkinto talotekniikan alalta. Tehtävä vaatii erinomaista suomen kielen ja kohtalaista englannin kielen taitoa, ajan tasalla olevia IT-taitoja sekä B-ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Lisäksi arvostamme hyviä esimies- ja asiakaspalvelutaitoja, koska tässä tehtävässä olet tekemisissä eri sidosryhmien kanssa. Hallitset myös myyntityön ja pystyt tuottamaan osastoillemme lisätöitä asiakas- ja huoltotoiminnan kautta. Eduksi katsomme huoltokirjaohjelmien ja huoltoraportoinnin osaamisen sekä innovatiivisen lähestymistavan huoltotoimintamme kehittämiseen. Tehtävään valitulle tullaan tekemään turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsuhteen solmimiselle.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 29.2.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Kysymyksiisi arkisin klo 8-16 vastaa aluepäällikkö Risto Kemppainen, puh. 040 060 6567.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot