(Poistunut julkaisusta)

Huoltomestari
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

HKL:n kunnossapitoyksikkö vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta. 

Haemme huoltomestaria vastaamaan kiinteistönhuollon ylläpitotoiminnasta länsimetron osuudella (metroasemakiinteistöt). Huoltomestarina toimit n. 10 työntekijän esimiehenä. Vastaat oman kustannuspaikkasi budjetin laatimisesta ja seurannasta, ja raportoit tehtävässäsi infran kunnossapitopäällikölle. Varsinainen työpisteesi sijaitsee Ruskeasuolla, mutta ison osan työajastasi työskentelet Urheilupuiston aseman toimipisteellä. 

Edellytämme sinulta soveltuvaa toisen asteen tutkintoa ja soveltuvaa kokemusta kiinteistöhuollon alalta. Katsomme eduksi kokemuksen teknisistä järjestelmistä, mm. palo, LVISA, KIVA. Sinulla tulee olla kykyä kantaa vastuuta ja toimia määrätietoisesti yhteisesti sovittujen tavoitteiden täyttämiseksi. Ymmärrät esimiesroolin vaatimukset ja haluat toimia esimiestehtävässä, arvostamme aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. 

Tarjoamme näköalapaikan laajentuvaan kaupunkiraideliikenteeseen ja yhteiskunnallisesti merkittävän työn, jossa saat aidon mahdollisuuden vaikuttaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen toimivuuteen. Käytettävissäsi on Helsingin kaupungin ja HKL:n kattavat henkilöstöedut. 

Jätä hakemuksesi 22.10.2018 klo 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-51-18 ohjaa suoraan hakuilmoitukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa infran kunnossapitopäällikkö Veli Rintala p. 09 310 35520 tiistaina 9.10. klo 16-17 ja torstaina 18.10. klo 12-13.

HKL - Kaupungin paras liike

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.