(Poistunut julkaisusta)

Huoltomestari
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme Hyvinkään sairaanhoitoalueelle Hyvinkäälle kiinteistön ylläpitotiimiin

HUOLTOMESTARIA

Vastaat kiinteistöjen ylläpidosta oman vastuualueesi osalta ja johdat huoltotiimiä yhdessä sähkötöiden johtajan ja huoltomestarin kanssa. Omaat kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta ja esimiestyöstä, PT- suunnittelusta, LVIA tekniikasta ja omaat mahdollisuuden hakea KVV ja IV työnjohtajan pätevyydet.

Kiinteistönhoito käsittää mm. vikakorjausten, huoltojen ja kulutusseurannan hallinnan tietojärjestelmien avulla sekä talotekniikan ohjauksen rakennusautomaatiolla. Kunnossapito käsittää akuuttien vikojen korjaamisen johtamisen ja raportoinnin. Osallistut myös investointihankkeisiin, kehittämistoimintaan ja kiinteistökorjauksiin kiinteistötekniikan edustajana. Laadit oman vastuualueesi vuosikorjaussuunnitelmat sekä laadit esitykset teknisistä investoinneista.

Koulutukseltasi olet insinööri ja olet jo ehtinyt työskennellä muutaman vuoden kiinteistöjen ylläpitotehtävissä. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kiinteistönpidon tietojärjestelmien ja elinkaaritalouden tuntemusta, esimieskokemusta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Sairaalakiinteistönpidon tietämyksen katsomme eduksi.

Kiinteistöpalvelut yksikössämme Uudellamaalla työskentelee 160 sairaalakiinteistönhoidon erikoisosaajaa. Yhtiömme arvoja ovat ammattitaito, asiakastyytyväisyys, kustannustehokkuus, ympäristövastuu ja 100 % vastuu. Olemme panostaneet mm. sairaalaympäristöön sovellettujen tietojärjestelmien kehittämiseen ja henkilöstön kouluttamiseen.

Tiedusteluihin vastaa Huoltopäällikkö Mika Ahia p. 050 4287083.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään 2.10.2018 mennessä http://hus-kiinteistot.fi/avoimet_tyopaikat